所在位置: 浙江成考网 > 历年真题 >

浙江高起点《英语》历年真题及答案四【2020年】

2021-05-28 17:53

31. Your chair needs _______.

A. to repair B. repairing C. to repairing D. being repair

32. I hate to see papers _______ in pencil.

A. writing B. to write C. written D. write

33. The job made her dependent _______ her husband.

A. on B. from C. of D. to

34. This is the second time she ______ improvement on that equipment.

A. had made B. made C. is making D. has made

35. He spoke so quickly that I did not ______ what he said.

A. catch B. accept C. take D. listen

36. _______determines a good meal varies from country to country.

A. What B. That C. It D. Which

37. As the journey was a long one, he took a friend with him for ________.

A. pleasure B. entertainment C. company D. defence

38. I suggest _______ for an outgoing this Sunday.

A. us going B. we are going C. to go D. our going

39. We’ve ______ sugar. Ask him to lend us some.

A. run away with B. run down C. run off D. run out of

40. It was in 1930 _______ he became a university student.

A. when B. that C. which D. and

参考答案:

31.B 32.C 33.A 34.D 35.A 36.A 37.C 38.D 39.D 40.B

版权保护: 本文由 浙江成考网提供,转载请保留链接: 浙江高起点《英语》历年真题及答案四【2020年】

  • 浙江成考网便捷服务
    • 【考试时间:10月23-24日】 成考报名入口 成绩查询入口
      距2021浙江成人高考:还剩
    • 成考交流群
    • 成考公众号
    成考交流群

    扫一扫加入微信交流群

    与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答。

    成考公众号

    扫一扫关注微信公众号

    随时获取成考政策、通知、公告以及各类学习资料、学习方法、教程。