所在位置: 浙江成考网 > 历年真题 >

浙江高起点《英语》历年真题及答案三【2020年】

2021-05-28 17:52

21. Please ______ me at the station on time.

A. meeting B. to meet C. meet D. met

22. _______ “hello”, he reached out his hand.

A. Said B. Saying C. To say D. Say

23. People are more _______ to spend money on goods with an attractive look than those without.

A. attracted B. tempted C. persuaded D. tended

24. It was ______ he saw the doctor coming out of the emergeney room with an expression as grave as a judge _______ he realized the seriousness of his wife’s illness.

A. not until…that B. after…when C. until…then D. before…that

25. Please telephone me half an hour _______.

A. in charge B. in advance C. in time D. in front

26. Both Mary and Ellen, as well as Jan, _______ studying Chinese History.

A. are B. is C. are being D. is being

27. I’d like to _______ him to you for the job. He is a very clever and industrious boy.

A. refer B. suggest C. recommend D. propose

28. It ______ that 200 people died and over 5,000 lost their shelters after the flood.

A. reported B. reports C. has been reported D. has reported

29. He was asked to speak louder ______ all the other students in the classroom could hear him.

A. as B. so as to C. so that D. so as

30. His report on the space exploration was really ________.

A. exciting B. excited C. excitement D. excitedly

参考答案:

21.C 22.B 23.B 24.A 25.B 26.A 27.C 28.C 29.C 30.A

版权保护: 本文由 浙江成考网提供,转载请保留链接: 浙江高起点《英语》历年真题及答案三【2020年】

  • 浙江成考网便捷服务
    • 【考试时间:10月23-24日】 成考报名入口 成绩查询入口
      距2021浙江成人高考:还剩
    • 成考交流群
    • 成考公众号
    成考交流群

    扫一扫加入微信交流群

    与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答。

    成考公众号

    扫一扫关注微信公众号

    随时获取成考政策、通知、公告以及各类学习资料、学习方法、教程。