所在位置: 浙江成考网 > 历年真题 >

浙江高起点《英语》历年真题及答案一【2020年】

2021-05-28 17:52

Ⅰ. Phonetics (10 points)

Directions:

In each of the following groups of words, there are four underlined letter combinations marked A, B, C and D. Compare the underlined parts and identify the one that is different from the others in pronunciation. Mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

1.A. club B. tomb C. comb D. climb

2.A. food B. cool C. school D. flood

3.A. town B. how C. down D. snow

4.A. each B. peach C. break D. deal

5.A. hear B. fear C. dear D. wear

6.A. receive B. friend C. field D. piece

7.A. question B. notion C. exception D. vocation

8.A. exhaust B. exercise C. exam D. exact

9.A. where B. what C. whose D. white

10.A. switch B. hatch C. character D. match

参考答案:

Ⅰ. Phonetics

1.A 2.D 3.D 4.C 5.D 6.B 7.A 8.B 9.C 10.C

版权保护: 本文由 浙江成考网提供,转载请保留链接: 浙江高起点《英语》历年真题及答案一【2020年】

  • 浙江成考网便捷服务
    • 【考试时间:10月23-24日】 成考报名入口 成绩查询入口
      距2021浙江成人高考:还剩
    • 成考交流群
    • 成考公众号
    成考交流群

    扫一扫加入微信交流群

    与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答。

    成考公众号

    扫一扫关注微信公众号

    随时获取成考政策、通知、公告以及各类学习资料、学习方法、教程。