成考热线:
400-869-6989

所在位置: 浙江成考网 > 成考资料 >

2020年浙江成考《英语》完型填空试题及答案(五)

2020-10-09 16:04

完形填空(共 15 小题;每题 2 分,共 30 分)

通读下面的短文,掌握其大意。然后从每小题的四个选项中选出可填人相应空白处的最佳选择,并把它前面的大写字母填入左边的括号里。

The people who lives in the far North are called Eskimos(爱斯基摩人).In the world of ice and snow it is 1____ to grow plants for food.The Eskimos must hunt and fish during the whole year to 2 ____themselves and their families with food.In winter,they hunt the seal(海豹) 3____ the polar(极地的)bear.When they hunt the seal, they 4____ a hole in the ice and try to 5____ the seal when it comes up to breathe.

In summer,the Eskimos hunt 6____ animals。and they also hunt birds and catch fish. 7____ that is useful is saved.The Eskimos use the meat from animals for food.They melt(融化)the fat from their bodies and use the 8____ as fuel( 燃 料 ).They make tools out of animals bones.The skin and furs of animals are used for making clothing.

If an Eskimo is 9____ lucky,he may kill a whale(鲸鱼),10____ a dead whale may wash up on the shore near his house.The whale is an especially useful animal,because it gives a great 11____ of oil.

There is 12____ wood at all where the Eskimos live.Eskimos 13____ all their wood from the sea.Sometimes floating wood fromplaces.farther south washes up on the shore.

Most Eskimo houses are 14____ of stones.Instead of a door , there is a long,low tunnel (地道) 15____ into the house.People have to crawl(爬)through the tunnel in order to enter the house.

1.A.important B.impossible C.impolite D.Interesting

2.A.supply B.find C.look for D.Give

3.A.or B.and C.but D.With

4.A.find B.cut C.beat D.Strike

5.A.kill B.beat C.hold D.Catch

6.A.another B.other C.others D.New

7.A.Something B.Everything C.Anything D.Nothing

8.A.fat B.liquid C.oil D.Rest

9.A.much B.oftenC.not D.Very

10.A.and B.or C.otherwise D.But

11. A.many B.much C.number D.Deal

12.A.not B.no C.none D.little

13.A.find B.have C.receive D.Get

14. A.built B.constructed C.made D.Piled

15.A.going B.coming C.leading D.Winding

参考答案:

1.B 2.A 3.B 4.B 5.A 6.B 7.B 8.C 9.D 10.B

11.D 12.B 13.D 14.C 15.C

版权保护: 本文由 浙江成考网提供,转载请保留链接: 2020年浙江成考《英语》完型填空试题及答案(五)

  • 浙江成考网便捷服务
  • 浙江成考考生微信群

    点击加入微信群

    与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答。